Wednesday, January 13, 2016

Hakklihapitsa

Hakklihapitsa tervele ahjuplaadile.

1 pakk pitsapõhjapulbrit
400 g hakkliha
1 sibul
hakklihamaitseaine
1 suur paprika
ananassitükke (nii palju kui meeldib)
hapukurk (nii palju kui meeldib)
250 g riivitud juustu
ketšup

Tee taigen vastavalt pakil olevatele juhistele. Jäta see seisma u 10 minutiks. Sel ajal prae hakkliha, maitsesta see hakklihamaitseainega, lisa ka sibul.

Jaota taigen märgade näppudega ahjuplaadile, alla pane küpsetuspaber. seejärel määri ketšupit taignale (mõõdukalt) ja siis kalla ahjuplaadile hakkliha, sinna peale pane hakitud paprika, ananass ja hapukurk, Kõige peale puista riivjuustu.

Hoia ahjus vastavalt pitsapõhjapulbri pakendi juhisele, umbes 25 min 200 kraadi juures.

No comments:

Post a Comment