Vaja läheb:
250 g risotoriisi
900 ml vett
25 g või
1 sibul
2 küüslauguküünt
1 suvikõrvits
2 paprikat
1,5 köögiviljapuljongikuubikut
1 klaas valget veini
sool
pipar
parmesan
Kogusest jätkub umbes neljale inimesele.
Mulle igatahes väga meeldib! Retsepti sain sõbranna emalt.
250 g risotoriisi
900 ml vett
25 g või
1 sibul
2 küüslauguküünt
1 suvikõrvits
2 paprikat
1,5 köögiviljapuljongikuubikut
1 klaas valget veini
sool
pipar
parmesan
Kogusest jätkub umbes neljale inimesele.
- Puhasta küüslauk ja sibul, haki peenikeseks.
- Võta keev vesi ja sega sinna puljong.
- Kuumuta pannil või ja prae sibul ning küüslauk klaasjaks. Lisa pannile riis ning sega pidevalt.
- Vala pannile vein ning oota, kuni riis selle endasse tõmbab.
- Hakka kulbi kaupa lisama puljongit, ise pidevalt segades. Hauta riisi 30 min. Selleks ajaks peaks ka vesi olema kadunud.
- Haki suvikõrvits ja paprika, lisa need pannile umbes 10 min enne riisi valmimist.
- Vajadusel lisa soola ja pipart.
Mulle igatahes väga meeldib! Retsepti sain sõbranna emalt.
Comments
Post a Comment