Tänane roog on sealihapada pennega ehk pasta sealihaga.
Kiire ja lihtne, saab valmis umbes 30 minutiga.
Portsjoneid: neli
500g sealiha (nt kaelakarbonaad)
300 g penne pasta
3 tk küüslauguküüs
2 paprika
400 g maitsestatud tomatipasta
2 dl rõõsk koor
2 tl kuivatatud pune (oregano) või basiilik
sool
pipar
õli
1. Keeda penne rohkes soolases vees al dente.
2. Tükelda küüslauk ja paprikad, kuumuta neid pannil õlis paar minutit ning tõsta suuremasse potti.
3. Tükelda liha ja pruunista pannil, maitsesta soola-pipraga ja tõsta samuti potti. Lisa sinna ka tomatikaste, koor ja pune või basiilik.
4. Hauta 15–20 minutit ehk kuni liha on pehme. Lisa nõrutatud penne ja sega läbi. Maitsesta vajadusel veel soola-pipraga.
Mina kasutasin maitsestamata tomatipastat ehk see tomatikaste oli konkreetselt ainult tomati maitsega. Seega pidin pärast hautamisel korralikult soola ja pipart lisama.
Head isu!
Kiire ja lihtne, saab valmis umbes 30 minutiga.
Portsjoneid: neli
500g sealiha (nt kaelakarbonaad)
300 g penne pasta
3 tk küüslauguküüs
2 paprika
400 g maitsestatud tomatipasta
2 dl rõõsk koor
2 tl kuivatatud pune (oregano) või basiilik
sool
pipar
õli
1. Keeda penne rohkes soolases vees al dente.
2. Tükelda küüslauk ja paprikad, kuumuta neid pannil õlis paar minutit ning tõsta suuremasse potti.
3. Tükelda liha ja pruunista pannil, maitsesta soola-pipraga ja tõsta samuti potti. Lisa sinna ka tomatikaste, koor ja pune või basiilik.
4. Hauta 15–20 minutit ehk kuni liha on pehme. Lisa nõrutatud penne ja sega läbi. Maitsesta vajadusel veel soola-pipraga.
Mina kasutasin maitsestamata tomatipastat ehk see tomatikaste oli konkreetselt ainult tomati maitsega. Seega pidin pärast hautamisel korralikult soola ja pipart lisama.
Head isu!
Comments
Post a Comment