Omlett kõlab justkui hommikusöögina, aga pastaomlett sobib hästi ka lõunaks.
200 g toorsuitsupeekon
3 tk sibul
200g toorpasta (mina kasutan seda pastat, mis kodus parasjagu on)
1 tk paprika
7 tk muna
3 dl rõõsk koor
sool pipar
Tükelda sibul ja peekon ning prae pannil, kuni sibul on pehme. Keeda pasta.
Tõsta segu küpsetusvormi põhjale, sinna peale keedetud pasta ja paprikaviilud.
Klopi munad rõõsa koorega, maitsesta soola ja pipraga ning vala vormi.
Küpseta 200-kraadises ahjus 20 min, nii et muna oleks tahke.
200 g toorsuitsupeekon
3 tk sibul
200g toorpasta (mina kasutan seda pastat, mis kodus parasjagu on)
1 tk paprika
7 tk muna
3 dl rõõsk koor
sool pipar
Tükelda sibul ja peekon ning prae pannil, kuni sibul on pehme. Keeda pasta.
Tõsta segu küpsetusvormi põhjale, sinna peale keedetud pasta ja paprikaviilud.
Klopi munad rõõsa koorega, maitsesta soola ja pipraga ning vala vormi.
Küpseta 200-kraadises ahjus 20 min, nii et muna oleks tahke.
Mina kasutasin ümmargust vormi diameetriga 25 cm.
Comments
Post a Comment