Retsept pärineb Lia Virkuse muffiniraamatust.
6 muffinit
150 g piimašokolaadi
100 g võid
1 dl tavalist valget suhkrut või tumedat muscovada suhkrut
2 muna
2 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
2 sl kakaopulbrit
Sulata šokolaad veevannis. Vahusta toasoe või suhkruga. Lisa ükshaaval ja pidevalt vahustades munad. Nirista hulka sulatatud šokolaad. Lisa juurde küpsetus- ja kakaopulbriga segatud jahu. Jaga tainas võiga määritud või pabervormidega kaetud muffinipanni pesadesse. Küpseta 200-kraadises ahjus 10-15 min. Muffinid peavad tunduma ahjust võttes veel vedelad, sest taignas olev šokolaad tahkub alles jahtudes.
6 muffinit
150 g piimašokolaadi
100 g võid
1 dl tavalist valget suhkrut või tumedat muscovada suhkrut
2 muna
2 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
2 sl kakaopulbrit
Sulata šokolaad veevannis. Vahusta toasoe või suhkruga. Lisa ükshaaval ja pidevalt vahustades munad. Nirista hulka sulatatud šokolaad. Lisa juurde küpsetus- ja kakaopulbriga segatud jahu. Jaga tainas võiga määritud või pabervormidega kaetud muffinipanni pesadesse. Küpseta 200-kraadises ahjus 10-15 min. Muffinid peavad tunduma ahjust võttes veel vedelad, sest taignas olev šokolaad tahkub alles jahtudes.
Comments
Post a Comment