Kogus: neljale
400 g tükeldatud toorvorstid
2 tk viilutatud sibul
200 g täisterapruunriis
300 ml köögiviljapuljong
1 pdl ehk 690 ml passata (tomatipasta)
2 tk ratasteks hakitud porgand
2 spl adžika (leiab tomatipastade juurest)
300 g brokoli
Pruunista toorvorstitükid pannil koos sibulaga ja tõsta kõrvale. Vala pannile või potti riis, passata ja köögiviljapuljong. Lisa adžika ja porgandid ning sega kõik korralikult läbi. Kata anum kaanega ja lase roal madalal tulel podiseda aeg-ajalt segades.
Kui riis on pehmeks keenud, see võtab umbes 20-25 minutit, lisa brokoli, mille oled varasemalt õisikuteks erldanud ja toorvorstid ning kuumuta rooga veel, kuni brokoli on pehme.
P.S Osa brokolit võid asendada lillkapsaga. Soovi korral lisa ka paprikat.
400 g tükeldatud toorvorstid
2 tk viilutatud sibul
200 g täisterapruunriis
300 ml köögiviljapuljong
1 pdl ehk 690 ml passata (tomatipasta)
2 tk ratasteks hakitud porgand
2 spl adžika (leiab tomatipastade juurest)
300 g brokoli
Pruunista toorvorstitükid pannil koos sibulaga ja tõsta kõrvale. Vala pannile või potti riis, passata ja köögiviljapuljong. Lisa adžika ja porgandid ning sega kõik korralikult läbi. Kata anum kaanega ja lase roal madalal tulel podiseda aeg-ajalt segades.
Kui riis on pehmeks keenud, see võtab umbes 20-25 minutit, lisa brokoli, mille oled varasemalt õisikuteks erldanud ja toorvorstid ning kuumuta rooga veel, kuni brokoli on pehme.
P.S Osa brokolit võid asendada lillkapsaga. Soovi korral lisa ka paprikat.
Comments
Post a Comment