Monday, February 1, 2016

Philadelphia toorjuustuga makaronivorm

 Katsetasin Kristel Vokki retsepti.

Vaja läheb:
200 g Makaronid (väikesed, keetmata)    
400 g Kanakintsuliha    
1 tk Mugulsibul    
2 küünt Küüslauk    
2 viilu Suitsupeekon    
2 tk Tomat    
150 g Suvikõrvits    
250 g Mozzarella-kirsid    
2 dl Köögiviljapuljong    
400 g Philadelphia toorjuust murulauguga  
Sool  
Must pipar  
Pune

1. Keeda makaronid soolaga maitsestatud vees peaaegu pehmeks, kurna.
2. Haki kintsuliha väikesteks tükkideks. Tükelda sibul, suitsupeekon ja küüslauk. Prae kana kintsuliha, sibula, suitsupeekoni ja küüslauguga krõbedaks ning maitsesta soola, pipraga. Sega keedetud makaronid segu hulka.
3. Lõika tomat ja suvikõrvits suupärasteks tükkideks. Tükelda mozzarella-kirsid neljaks.
4. Sega puljong toorjuustuga.
5. Sega kõik komponendid ahjuvormis kokku, raputa peale värsket või kuivatatud punet ning küpseta 180-kraadises ahjus 25 minutit.


Mina kasutasin ümmargust vormi diameetriga 25 cm.  

Minu arvates oli vorm liiga juustune. Järgmisel korral jätaksin mozzarella välja ning ka puljongit paneksin vähem. Kuid eks meil kõigil ole oma maitse, mis meeldib ja mis mitte. Katsetamise värk :)

No comments:

Post a Comment