Tuesday, February 9, 2016

Suitsukana-sinihallitusjuustupasta

2 spl õli
2 tk punane sibul
3 tk küüslauguküüs
400 g suitsukana
sool
must pipar
0,5 dl kuiv valge vein
2 dl rõõsk koor 35% (vahukoor)
150 g sinihallitusjuust
200 g pastat Pappardelle või Tagliatelle (tavaline lintmakaron sobiks vast ka)
200 g kirsstomatid
lehtpetersell

  • Kuumuta tükeldatud sibulat ja küüslauku mõni minut kastrulis või pannil. Lisa tükeldatud suitsukana. Prae veel paar minutit. Maitsesta soola ja pipraga.
  • Kalla juurde valge vein ja lase korraks keema tõusta. Vala hulka rõõsk koor ja murendatud sinihallitusjuust. Keeda u 5 minutit. 
  • Vahepeal keeda pasta soolaga maitsestatud vees pehmeks. Kurna ja vala see kastme hulka. Lisa poolitatud kirsstomatid ja sega segamini. Kaunista peterselliga.

No comments:

Post a Comment