Hakklihakaste viib tagasi lapsepõlvemälestustesse!
400 g hakkliha
1 sibul
2 spl jahu (kas tatra- või nisujahu)
4 dl vett
3 spl hapukoort
Hakklihamaitseaine
Sool
Pipar
Õli praadimiseks
1. Koori-haki sibul ja prae pannil õlis segades paar minutit. Lisa hakkliha, pruunista ja maitsesta soola-pipraga või hakklihamaitseainega. Puista peale jahu ja sega kiirelt läbi. Vala vähehaaval juurde vesi ning kuumuta segades, kuni kaste pakseneb.
2. Seejärel lisa hapukoor ja maitsesta vajadusel veel soolaga.
Serveeri kartuliga ja puista peale murulauku.
Vee ja hapukoore asemel võid kasutada ka piima.
400 g hakkliha
1 sibul
2 spl jahu (kas tatra- või nisujahu)
4 dl vett
3 spl hapukoort
Hakklihamaitseaine
Sool
Pipar
Õli praadimiseks
1. Koori-haki sibul ja prae pannil õlis segades paar minutit. Lisa hakkliha, pruunista ja maitsesta soola-pipraga või hakklihamaitseainega. Puista peale jahu ja sega kiirelt läbi. Vala vähehaaval juurde vesi ning kuumuta segades, kuni kaste pakseneb.
2. Seejärel lisa hapukoor ja maitsesta vajadusel veel soolaga.
Serveeri kartuliga ja puista peale murulauku.
Vee ja hapukoore asemel võid kasutada ka piima.
Comments
Post a Comment