Kodune hakk-kotlet

Kotleti kõrval on köögiviljaraguu riisiga.
400 g hakkliha
1 sibul
2 muna
75 g riivjuustu
1 dl riivsaia
hakklihamaitseaine
vahemereürdisegu
sool
pipar

Paneering:  1 muna, riivsai

Pane kõik komponendid ühte suurde kaussi. Vastavalt isiklikule eelistusele lisa maitseaineid (paar näpuotsatäit vahemereürdisegu jne). Tambi ja vooli sellest taigna moodi mass. Massist vooli pallikesed. Pallikesed vajuta pooleks, nii tekib lapik. Paneeringu jaoks vispelda eraldi kausis muna ja kalla taldrikule riivsaia. Lapik kotlet määri munaga kokku ning siis veereta riivsaiast läbi. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 20 minutit.

Retsept ja kogu valmistamine on minu armsa elukaaslase töö.

Comments