Hommikuseks kosutuseks omlett singi ja paprikaga või singi ja varsselleriga.
Ühe omleti jaoks läheb vaja:
2 muna
2 viilu sinki
natuke paprikat
soola
pipart
Soovi korral võid lisada riivjuustu!
Vahusta kausis munad, lisa hakitud sink ja hakitud paprika. Maitsesta soola ja pipraga. Kui soovid, lisa natuke ka riivjuustu. Sega! Pane pannile killuke võid, kui või hakkab sulama, siis libista seda pannil, et kogu pann saaks rasvainega kokku. Kalla munamass pannile. Hauta keskmisel kuumusel ja kindlasti kaane all. Hautamine võtab vaid paar minutit kui sedagi. Jälgi kui omlett on pealt tahenenud, siis libista see pannilt taldrikule.
Kasutasin panni läbimõõduga 24 cm.
Ühe omleti jaoks läheb vaja:
2 muna
3 viilu delikatess veisesinki
varsseller
soola
pipart
1 tl kookosõli praadimiseks
Vahusta kausis munad, lisa hakitud sink ja hakitud varsseller. Maitsesta soola ja pipraga. Sega! Pane pannile 1 tl kookosõli. Kalla munamass pannile. Hauta keskmisel kuumusel ja kindlasti kaane all. Hautamine võtab vaid paar minutit kui sedagi. Jälgi kui omlett on pealt tahenenud, siis libista see pannilt taldrikule.
Munad sisaldavad rohkesti täisväärtuslikke valke, lipiide, vitamiine ja mineraalaineid.
Ühe omleti jaoks läheb vaja:
2 muna
2 viilu sinki
natuke paprikat
soola
pipart
Soovi korral võid lisada riivjuustu!
Vahusta kausis munad, lisa hakitud sink ja hakitud paprika. Maitsesta soola ja pipraga. Kui soovid, lisa natuke ka riivjuustu. Sega! Pane pannile killuke võid, kui või hakkab sulama, siis libista seda pannil, et kogu pann saaks rasvainega kokku. Kalla munamass pannile. Hauta keskmisel kuumusel ja kindlasti kaane all. Hautamine võtab vaid paar minutit kui sedagi. Jälgi kui omlett on pealt tahenenud, siis libista see pannilt taldrikule.
Kasutasin panni läbimõõduga 24 cm.
Ühe omleti jaoks läheb vaja:
2 muna
3 viilu delikatess veisesinki
varsseller
soola
pipart
1 tl kookosõli praadimiseks
Vahusta kausis munad, lisa hakitud sink ja hakitud varsseller. Maitsesta soola ja pipraga. Sega! Pane pannile 1 tl kookosõli. Kalla munamass pannile. Hauta keskmisel kuumusel ja kindlasti kaane all. Hautamine võtab vaid paar minutit kui sedagi. Jälgi kui omlett on pealt tahenenud, siis libista see pannilt taldrikule.
Munad sisaldavad rohkesti täisväärtuslikke valke, lipiide, vitamiine ja mineraalaineid.
Comments
Post a Comment