Sunday, April 24, 2016

Gluteenivabad pannkoogid

2 muna
200 ml Santa Maria kookospiima
2 tl rafineerimata pruuni suhkrut
näpuotsatäis soola
80 g riisijahu
10 g kartulitärklist
1 tl sooda-sidrunhappe segu (0,5 tl üht ja teist)
praadimiseks kookos- või oliiviõli

Toormoosi jaoks: maasikad, banaan, mõned India pähklid

Klopi munad koos suhkruga vahtu, lisa kookospiim ja klopi/mikserda veel veidi.  Sega omavahel jahud ja sooda-sidrunhappesegu. Lisa jahusegu taignale. Sega tainas läbi, kui tainas tundub liiga paks, siis lisa törts vett juurde. Lase mõned minutid seista. Sellest saab 600 ml tainast ehk kahele inimesele piisavalt pannkooke.

Toormoos: Nii kaua kui kooke küpsetad, pane pähklid sooja vette ligunema. Kui koogid valmis, siis blenderda pähklid, lisa banaan ja maasikad ning blenderda ühtlaseks massiks. Ongi valmis!
Meile väga maitses!

No comments:

Post a Comment