Üks portsjon
Peotäis jasmiiniriisi
1 spl oliiviõli
näpuotsatäis kurkumit
veerand tšillikauna
10 India pähklit
mõned konservoad
sool
jahvatatud vürtsköömned
200 ml vett
Lase poti põhjas õlis pähklitel kuumeneda, lisa riis, lase riisil õli sisse tõmmata, lisa vesi. Maitsesta kurkumi ja vürtsköömnetega. Soovi korral lisa ka jahvatatud koriandrit. Lase kaane all haududa u 10 minutit. Lisa hakitud tšillikaun ja oad. Lase haududa veel 10 minutit. Lõpuks vajadusel maitsesta soolaga.
Suurema portsjoni tegemisel korruta kogused inimeste arvuga.
Peotäis jasmiiniriisi
1 spl oliiviõli
näpuotsatäis kurkumit
veerand tšillikauna
10 India pähklit
mõned konservoad
sool
jahvatatud vürtsköömned
200 ml vett
Lase poti põhjas õlis pähklitel kuumeneda, lisa riis, lase riisil õli sisse tõmmata, lisa vesi. Maitsesta kurkumi ja vürtsköömnetega. Soovi korral lisa ka jahvatatud koriandrit. Lase kaane all haududa u 10 minutit. Lisa hakitud tšillikaun ja oad. Lase haududa veel 10 minutit. Lõpuks vajadusel maitsesta soolaga.
Suurema portsjoni tegemisel korruta kogused inimeste arvuga.
Comments
Post a Comment