Kartulisalat

Tore klassikaline kartulisalat

5 kartulit
3 porgandit
3 muna
500 g lastevorsti
1 pikk kurk
3 hapukurki

Kaste
300-400 g hapukoort
100 g majoneesi
sool
till
1-2 tl suhkrut

Soovitan eelneval päeval kartulid ära keeta ja öösel külmkapis hoida. Kui aga see pole võimalik, siis ehk hommikul keeta kartulid ja õhtul hakkida. Kartul peab kindlasti olema külm ja tahenenud. Soovitan valida ka kartulisordi, mis oleks mõeldud salatisse, nt "Campina", "Princess", "Laura" jt. Hapukurkidest soovitan Felixi perekurki.

  • Keeda kartulid, porgandid ja munad. 
  • Haki kõik koostisosad väikesteks kuubikuteks.  
  • Sega teises nõus kokku kaste. Maitsesta soolaga nii, kuidas sulle meeldib. Kui jääb liiga majoneesi-maitseline, siis lisa hapukoort. Mängi kogustega just nii nagu sulle meeldib. Haki tilli ja lisa kastme hulka. Lisa ka natuke suhkrut. 
  • Sega koostisained ja kaste kokku. 

    Head isu!



Comments