Valmistusaeg: u 40 minutit.
Portsjoneid: 3-4
3 kartulit
2 porgandit
1/2 suvikõrvitsat
1 varselleri vars
200 g purustatud tomateid
1 punane tšillikaun
1/2 fenkolit
1 sibul
peotäis riisi
peotäis punaseid läätsesid
Vahemere ürdisegu
Himaalaja sool
pipar
jahvatatud koriander
kurkum
800 ml vett
Koori kartulid ja lõika neljaks. Pane vette. Lisa hakitud sibul ja riis. Keeda 10 minutit. Samal ajal haki suupärased tükid teistest köögiviljadest. Lisa potti. Maitsesta vesi maiseainetega. Pane natuke üht ja natuke teist ning maitse. Keeda 10 minutit veel. Lisa purustatud tomatid ning keeda veel 10 minutit või kuni juurviljad on pehmed. Valmis. Kalla üleliigne vesi ära.
Portsjoneid: 3-4
3 kartulit
2 porgandit
1/2 suvikõrvitsat
1 varselleri vars
200 g purustatud tomateid
1 punane tšillikaun
1/2 fenkolit
1 sibul
peotäis riisi
peotäis punaseid läätsesid
Vahemere ürdisegu
Himaalaja sool
pipar
jahvatatud koriander
kurkum
800 ml vett
Koori kartulid ja lõika neljaks. Pane vette. Lisa hakitud sibul ja riis. Keeda 10 minutit. Samal ajal haki suupärased tükid teistest köögiviljadest. Lisa potti. Maitsesta vesi maiseainetega. Pane natuke üht ja natuke teist ning maitse. Keeda 10 minutit veel. Lisa purustatud tomatid ning keeda veel 10 minutit või kuni juurviljad on pehmed. Valmis. Kalla üleliigne vesi ära.
Comments
Post a Comment