Õunaomlett mee ja rosinatega

Tuunisin natuke Pille Endeni tavalist õunaomleti retsepti ja sain sellise huvitava tulemuse. Meie perele meeldis!

Kogus: kahele
1 suur õun või mitu väikest
1 tl kookosõli või killuke võid
1  spl mett
4 muna
0,75 dl rõõska koort
peotäis tumedaid rosinaid
kaneel

1. Koori õunad, eemalda südamikud ja lõika õunad õhukesteks viiludeks.

2. Kuumuta kookosõli pannil. Pane sinna õunaviilud ning prae keskmisel kuumusel 4–6 minutit, kuni õunad on pehmed. Maitsesta kaneeliga ja määri mesi õuntele.

3. Klopi või mikserda munad, lisa koor ja mikserda läbi ning lisa hakitud rosinad.

4. Vala munasegu pannile õunte peale, pane ahju ja küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit. 

Comments