Katsetasin eile hilisõhtul Lia Virkuse pähkli-seemnemuffineid. Tegemine võtab küll suhteliselt kaua aega, sest palju on vaja oodata, kuid teha nii väga polegi midagi.
12 tk
5 muna
1 tl peen meresool
1,5 dl linaseemneid
1,5 dl mandleid
1,5 dl pähkleid
1, dl seesamiseemneid
1,5 dl päevalilleseemned
1,5 dl kõrvitsaseemneid
3 spl kookosrasva või oliiviõli (kasutasin kookosrasva)
1,5 dl rosinaid või hakitud šokolaadi (kasutasin rosinaid)
Järgmisel korral lisaksin kindlasti 2-3 supilusikatäit mett. Minu arvates jäi maitses magususest puudu.
1. Sega kõik pähklid-seemned-rosinad omavahel. Lisa sool, munad ja õli ning lase 20- 30 minutit seista.
2. Jaga tainas õliga määritud muffinivormidesse ja küpseta 175-kraadises ahjus 45‒50 minutit.
3. Lase muffinitel 15 minutit vormis jahtuda, seejärel võta vormist välja ja lase lõplikult restil jahtuda.
P.S Ära kasuta paberist muffinivorme, kuna paberit on nende ümbert väga raske kätte saada!
12 tk
5 muna
1 tl peen meresool
1,5 dl linaseemneid
1,5 dl mandleid
1,5 dl pähkleid
1, dl seesamiseemneid
1,5 dl päevalilleseemned
1,5 dl kõrvitsaseemneid
3 spl kookosrasva või oliiviõli (kasutasin kookosrasva)
1,5 dl rosinaid või hakitud šokolaadi (kasutasin rosinaid)
Järgmisel korral lisaksin kindlasti 2-3 supilusikatäit mett. Minu arvates jäi maitses magususest puudu.
1. Sega kõik pähklid-seemned-rosinad omavahel. Lisa sool, munad ja õli ning lase 20- 30 minutit seista.
2. Jaga tainas õliga määritud muffinivormidesse ja küpseta 175-kraadises ahjus 45‒50 minutit.
3. Lase muffinitel 15 minutit vormis jahtuda, seejärel võta vormist välja ja lase lõplikult restil jahtuda.
P.S Ära kasuta paberist muffinivorme, kuna paberit on nende ümbert väga raske kätte saada!
Comments
Post a Comment