Kogus: neljale
200 g täistera- või tavalist pastat
natuke brokolit
1 porgand
natuke varssellerit
50 g India pähkleid
natuke punaseid konservube
u 200 g kanafileed
sool
pipar
näpuotsatäis kurkumit või kanamaitseainet
Serveerimiseks tomatikastet või purustatud tomateid
Idee pärineb Kadri Põlderilt.
200 g täistera- või tavalist pastat
natuke brokolit
1 porgand
natuke varssellerit
50 g India pähkleid
natuke punaseid konservube
u 200 g kanafileed
sool
pipar
näpuotsatäis kurkumit või kanamaitseainet
Serveerimiseks tomatikastet või purustatud tomateid
- Keeda pasta vastavalt pakile. Vala vesi ära ja jäta pasta potti.
- Mina panin tükeldatud brokoli, piklikuteks viiludeks lõigatud porgandi ja selleri aurutajasse, aga kui aurutajat pole, siis keeda need pehmeks. See võtab u 10-15 minutit.
- Lõika kanafileest väikesed tükid. Prae pannil, maitsesta soola, pipra ja kurkumiga (või kanamaitseainega). Lisa sinna oad. Prae minutikene ning lisa kana ja oad pastasse.
- Kui köögiviljad on valmis saanud, siis lisa need ka pastasse.
- Rösti mõni minut pannil India pähkleid ning lisa need pastasse.
Kastmeks valisin ICA mahetomatikastme basiilikuga. |
Idee pärineb Kadri Põlderilt.
Comments
Post a Comment