Sunday, May 1, 2016

Kanasupp

1 terve kana
2 porgandit
3 kartulit
1 varsselleri vars
1 sibul
1,5 liitrit vett
jahvatatud vürtsköömen
jahvatatud koriander
kuivatatud basiilik
kuivatatud rosmariin
sool
pipar
värske till

Kogus: neljale

Lõika kana küljest filee osa ja tõmba koivad küljest ära. Filee ja koivad pane sügavkülma säilima. Saad järgmine kord kasutada. Allesjäänud kana pane vette keema. Maitsesta vesi maitseainetega. Lisa ka tilli. Vahepeal eemalda veest tekkinud vahtu. Keeda kana tund aega. Võta kana veest välja ning puhasta luudest. Tekkinud kanatükid prae pannil läbi. Pane samasse maitsestatud vette, kus kana keetsid hakitud porgand, kartul, sibul ja varsseller keema. Keeda 10 minutit. Lisa praetud kanatükid. Keeda veel 5-7 minutit, nii, et kartul ja porgand oleksid pehmed. Lisa vajadusel veel tilli või soola. Ja ongi valmis.

No comments:

Post a Comment