La tortilla de patata ehk Hispaania omlett

4 muna
3 kartulit
1 sibul
sool
pipar
oliiviõli

Kogus: kahele

Koori kartulid ja lõika hästi õhukesteks tükkideks. Koori ja haki sibul. Kuumuta rasv pannil ja pruunista kergelt kartulitükid heal kuumusel. Lisa sibul ja sega, kuni kartul on peaaegu küps. Maitsesta vähese soolaga.

Klopi munad kausis lahti. Maitsesta soola ja musta pipraga. Lisa kaussi kartul ja sibul ning sega.

Kuumuta pann uuesti ja lisa vajaduse korral natuke õli. Vala omletisegu pannile ja küpseta see vähesel kuumusel peaaegu valmis. Keera omlett lõpuks taldriku abil ümber, nii et ka teine pool pisut värvi omandaks.

Hispaania omletti võib süüa ka külmana, siis maitseb selle juurde tomatikaste või tšilliketšup.

Comments