Kogus: neljale
3-4 kartulit
3 lühikest kurki
1 punane sibul
pipar
sool
2 spl äädikat
2 spl oliiviõli
1. Keeda kartulid pehmeks. Kui need on jahtunud, siis lõika suupärased tükid.
2. Koori ja haki sibul. Vala kuuma veega üle, et kibedus kaoks.
3. Haki kurk. Sega kõik köögiviljad omavahel kokku. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa õli ja äädikas. Sega veelkord korralikult.
Retsept pärineb raamatust "Kööginurk. Salatid"
3-4 kartulit
3 lühikest kurki
1 punane sibul
pipar
sool
2 spl äädikat
2 spl oliiviõli
1. Keeda kartulid pehmeks. Kui need on jahtunud, siis lõika suupärased tükid.
2. Koori ja haki sibul. Vala kuuma veega üle, et kibedus kaoks.
3. Haki kurk. Sega kõik köögiviljad omavahel kokku. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa õli ja äädikas. Sega veelkord korralikult.
Retsept pärineb raamatust "Kööginurk. Salatid"
Comments
Post a Comment