2 dl tatart (kasutasin toortatart)
1 liiter vett
1 dl mungube
oliiviõli
2 küüslauguküünt
1 sibul
400 g kanafileed
5 päikesekuivatatud tomatit
2 tl Santa Maria jahimehesegu
sool
pipar
1/2 tl kurkumi
Kogus: umbes neljale
Leota ube umbes 1-2 tundi. Pane tatar veega keema, keeda 10 minutit ja lisa oad ning natuke soola. Keeda veel 10 minutit. Tõsta pott tulelt maha. Kui vett jäi alles, siis kaane all imavad tatar ja oad vee endasse. Prae pannil hakitud sibul ja küüslauk, lisa hakitud kanafilee. Kui kana on valgeks tõmbunud, lisa kurkum, sega ning lisa jahimehesegu ning sega veel. Lisa natuke soola ja pipart. Kui kana on valmis, lisa see tatra juurde. Haki päikesekuivatatud tomatid ning lisa tatra juurde. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga. Ja ongi valmis!
1 liiter vett
1 dl mungube
oliiviõli
2 küüslauguküünt
1 sibul
400 g kanafileed
5 päikesekuivatatud tomatit
2 tl Santa Maria jahimehesegu
sool
pipar
1/2 tl kurkumi
Kogus: umbes neljale
Leota ube umbes 1-2 tundi. Pane tatar veega keema, keeda 10 minutit ja lisa oad ning natuke soola. Keeda veel 10 minutit. Tõsta pott tulelt maha. Kui vett jäi alles, siis kaane all imavad tatar ja oad vee endasse. Prae pannil hakitud sibul ja küüslauk, lisa hakitud kanafilee. Kui kana on valgeks tõmbunud, lisa kurkum, sega ning lisa jahimehesegu ning sega veel. Lisa natuke soola ja pipart. Kui kana on valmis, lisa see tatra juurde. Haki päikesekuivatatud tomatid ning lisa tatra juurde. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga. Ja ongi valmis!
Comments
Post a Comment