3 küpset banaani
1 klaas (200-250 ml) pruuni roosuhkrut
0,5 klaasi sulatatud kookosrasva
4-5 muna
1 tl sooda-sidrunhappe segu
2 klaasi riisijahu
kaneeli (soovi korral ka nelki ja värskelt jahvatatud kardemoni, mis sobivad eriti hästi jõulude ajal)
1 klaas (200-250 ml) pruuni roosuhkrut
0,5 klaasi sulatatud kookosrasva
4-5 muna
1 tl sooda-sidrunhappe segu
2 klaasi riisijahu
kaneeli (soovi korral ka nelki ja värskelt jahvatatud kardemoni, mis sobivad eriti hästi jõulude ajal)
- Sulata rasvaine, seejärel lisa veidi jahtunud rasvainele suhkur ja maitseained. Lase veidi jahtuda.
- Tambi või blenderda banaanid püreeks nii, et moodustuks ühtlane tükkideta mass. Lisa banaanipüreele munad, klopi kergelt vahule.
- Lisa rasvainesegu banaanipüreele.
- Sega jahu sooda-sidrunhappeseguga ning lisa taignale.
- Vala saadud segu muffinipanni pesadesse.
- Küpseta 190 kraadi juures u 25-35 minutit (kuni peale tuleb krõbe kuubik ja testpulgale, nt hambaork, ei jää enam tainast).
Comments
Post a Comment