Vaja läheb:
200 g kapsast
500 g broileri- ja/või kalkunihakkliha (rinnafileest)
1 tl majoneesi (mina seda ei pannud)
soola, pipart
u 100 g õhukesi peekoniviile
Valmistamine:
Riivi (mina hakkisin) kapsas ning sega kokku hakkliha ja majoneesiga (mina ei pannud). Maitsesta soola ja pipraga. Vormi segu piklikuks ning tõsta keeksi- või ahjuvormi. Kuna mul keeksivormi ei ole, siis vormisin pätsi ja panin tavalise ahjuvormi keskele. Kata päts peekoniviiludega (ka otsad) ning küpseta ahjus 190 kraadi juures 45 minutit.
Allikas: www.kokkama.ee (Ragne Värk)
200 g kapsast
500 g broileri- ja/või kalkunihakkliha (rinnafileest)
1 tl majoneesi (mina seda ei pannud)
soola, pipart
u 100 g õhukesi peekoniviile
Valmistamine:
Riivi (mina hakkisin) kapsas ning sega kokku hakkliha ja majoneesiga (mina ei pannud). Maitsesta soola ja pipraga. Vormi segu piklikuks ning tõsta keeksi- või ahjuvormi. Kuna mul keeksivormi ei ole, siis vormisin pätsi ja panin tavalise ahjuvormi keskele. Kata päts peekoniviiludega (ka otsad) ning küpseta ahjus 190 kraadi juures 45 minutit.
Allikas: www.kokkama.ee (Ragne Värk)
Comments
Post a Comment