500 g brokolit
100 g kuivatatud ploome
3-4 spl oliiviõli
3-4 spl palsamiveiniäädikat (kasutasin õunaäädikat)
100 g Västerbottensost juustu (saab nt Selverist, Prismast, Stockmannist)
granaatõunaseemneid
soovi korral helbesoola
Tükelda brokoli õisikuteks, suuremad tee omakorda väiksemateks tükkideks. Lõika ploomid ribadeks ning sega õli ja äädikaga. Laota ploomid brokoli peale. Puista peale granaatõunaseemneid. Soovi korral lisa helbesoola (mina ei lisanud). Riivi või viiluta õhukeselt peale juustulaastud.
Retsept pärineb ajakirjast Mari.
100 g kuivatatud ploome
3-4 spl oliiviõli
3-4 spl palsamiveiniäädikat (kasutasin õunaäädikat)
100 g Västerbottensost juustu (saab nt Selverist, Prismast, Stockmannist)
granaatõunaseemneid
soovi korral helbesoola
Tükelda brokoli õisikuteks, suuremad tee omakorda väiksemateks tükkideks. Lõika ploomid ribadeks ning sega õli ja äädikaga. Laota ploomid brokoli peale. Puista peale granaatõunaseemneid. Soovi korral lisa helbesoola (mina ei lisanud). Riivi või viiluta õhukeselt peale juustulaastud.
Retsept pärineb ajakirjast Mari.
Comments
Post a Comment