Wednesday, June 8, 2016

Loomalihahautis

500-600 g veise- või sealiha
1 kaalikas
1 punane sibul
brokoli
2-3 porgandit
2 küüslauguküünt
porrulauk
Jahimehesegu (Santa Maria)
Vahemere ürdisegu (Santa Maria)
Kurkum
Sool

Lõika loomaliha väiksemateks tükkideks. Prae üks minut mõlemalt poolt, see tõmbab mahlad kinni. Pane liha ahjuvormi põhja. Maitsesta kurkumi ja jahimeheseguga. Haki kaalikas, porgand, brokoli, porru ning aseta liha peale. Haki sibul veeranditeks ja aseta juurviljade peale. Riivi küüslauk ning puista vormile. Maitsesta soola ja Vahemere ürdiseguga. Lisa ahjuvormi põhja natuke vett. Pane ahjuvormile kaas või foolium peale ning küpseta 200-kraadises ahjus 60 minutit, edasi keera kuumus 160 kraadi peale ja küpseta veel 30 minutit.

Allikas: www.hingepeegel.ee

No comments:

Post a Comment