Monday, June 20, 2016

Porgandi-hakklihavorm

500g hakkliha
4-5 porgandit
1 keskmine bataat
1 sibul
3 muna
400g kookospiima
pihutäis kõrvitsaseemneid
maitserohelist (nt murulauk)
tšilliõli (mina ei kasutanud)
hakklihamaitseaine

1. Tee võrmipõhi õli/rasvaga kokku (nt kookosõliga).
2. Prae pannil hakkliha ja maitsesta hakklihamaitseainega. Riivi porgandid, bataat ning haki sibul.
3. Lao kihid: bataat, siis hakkliha, siis sibul, siis kõrvitsaseemned, siis porgand.
4. Sega munad ( ja tšilliõli)  ning maitseroheline kookospiimaga. Lisasin natuke soola ja pipart ka. Vala segu vormile.
5. Pane ahju – 200 kraadi ning 30-40 minutit.

Lase pärast veel u 10 minutit tõmmata, et porgand ja bataat vedeliku endasse imeks.


Retsept: www.paleo.ee (+ mõned minu tehtud muudatused)

No comments:

Post a Comment