Klassikaline rabarberikook. Kogused on mõeldud ühe ahjuplaaditäie jaoks.
6 muna
200g võid (sulatatud)
2 kruusi jahu
2 kruusi suhkrut
2 tl küpsetuspulbrit
2 tl vaniljesuhkrut
3 kruusi rabarberitükke
Kruus on umbes 250-300 ml.
Koori ja haki rabarber. Sega kõik koostisosad kokku. Kõige viimasena lisa rabarberitükid. Hoia 180-kraadises ahjus 30-40 minutit, kuni kook on pealt ilusti kuldne.
6 muna
200g võid (sulatatud)
2 kruusi jahu
2 kruusi suhkrut
2 tl küpsetuspulbrit
2 tl vaniljesuhkrut
3 kruusi rabarberitükke
Kruus on umbes 250-300 ml.
Koori ja haki rabarber. Sega kõik koostisosad kokku. Kõige viimasena lisa rabarberitükid. Hoia 180-kraadises ahjus 30-40 minutit, kuni kook on pealt ilusti kuldne.
Comments
Post a Comment