Thursday, June 23, 2016

Šokolaadibrownie

Brownie on üks mu lemmikkookidest.



250 g tumedat šokolaadi
250 g võid
300-400 g rafineerimata roosuhkrut
2 spl piima
8 muna
4 spl nisu-, rukki- või riisijahu
200 g Kreeka pähkleid

Kogused on mõeldud ühe ahjuplaaditäie jaoks. 



Haki või ja šokolaad tükkideks ning sulata madalal kuumusel paksupõhjalises potis või vesivannil. Sega piim ja suhkur sulanud šokolaadi-või segu hulka. Lisa ükshaaval munad, segades muna taignaga ühtlaseks enne, kui järgmise lisad. Seejärel sega hulka jahu ja hakitud Kreeka pähklid. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud kandilisse ahjuvormi või -plaadile ning küpseta ahjus 180 kraadi juures 20 minutit.

No comments:

Post a Comment