Monday, June 6, 2016

Täidetud paprikad

Serveeri värske salatiga.
hakkliha 400 g
küüslauguküüs 3 tk
paprika 6 tk (võib kasutada nii punast kui ka kollast paprikat)
peotäis peterselli
pipar
porgand 2 tk
sibul 1 tk
sool
hakklihamaitseaine
Tere mozzarella kirsid 200 g

1. Pese paprikad ning lõika neilt kaas maha, eemalda seest seemned, kuid jäta varrega kaas alles, et sellega hiljem täidis katta.
2. Koori ja riivi porgandid, haki sibul ja küüslauk.
3. Kuumuta pann ja prae kergelt hakkliha läbi, lisa hakitud sibul ja küüslauk, riivitud porgandid, hakitud petesell, sool ja pipar. Soovi korral lisa hakklihamaitseainet.
4. Täida paprikad praetud hakklihaseguga, pane keskele mozzarellatükk ja peale tõsta jälle hakklihasegu.
5. Aseta paprikatele kaas peale ning aseta kaanega ahjupotti tihedalt üksteise kõrvale, et nad pikali ei kukuks. Vala ahjupoti põhja pisut kuuma vett.
6. Pane potile kaas peale ning küpseta täidetud paprikaid 220 kraadi juures umbes 30-40 minutit.

Allikas: http://www.kook24.eu

No comments:

Post a Comment