1 hakitud sibul
500 g kukeseeni, puhastatud ja tükeldatud
oliiviõli
paar näpuotsatäit kuivatatud tüümiani
400 ml vahukoort
1 peotäis petersellilehti, hakitult
soola ja pipart
240 ml mustikaid
Kogused on mõeldud viiele. Kuna ma soovisin vähem teha, siis vähendasin kõiki komponente poole võrra. Nii tuli umbes kolm portsjonit.
Retsept pärineb Marika Blossfeldti raamatust "Looduslik toit. Ehe ja tervendav".
500 g kukeseeni, puhastatud ja tükeldatud
oliiviõli
paar näpuotsatäit kuivatatud tüümiani
400 ml vahukoort
1 peotäis petersellilehti, hakitult
soola ja pipart
240 ml mustikaid
Kogused on mõeldud viiele. Kuna ma soovisin vähem teha, siis vähendasin kõiki komponente poole võrra. Nii tuli umbes kolm portsjonit.
- Prae sibulat ja seeni oliiviõlis, kuni vedelik on aurustunud. Lisa maitse järgi soola ja pipart. Lisa tüümian ja sega.
- Lisa vahukoor ning keeda keskmisel kuumusel, kuni koor on paksenenud.
- Vajadusel maitsesta veel soola ja pipraga
- Lisa petersell ja sega.
Retsept pärineb Marika Blossfeldti raamatust "Looduslik toit. Ehe ja tervendav".
Comments
Post a Comment