See on üks hea hommikusöögiretsept paleo austajatele. Lillkapsaputru saab kombineerida nii soolase kui ka magusaga.
Kogus: neljale
1 lillkapsapea
400 ml kookospiima
1 muna
4 munavalget
Kaneel
Serveerimiseks: mett, marju, seemneid, pähkleid vms
Lõika lillkapsas tükkideks ning töötle see köögikombainis või blenderis "riisiks". Pane kogu peenestatud lillkapsas potti ning vala peale kookospiim. Lisa vajadusel vett, et mass oleks õhukese vedelikukihi all. Lülita pliit sisse keskmisele kuumusele. Löö 1 muna ja 4 munavalget kahvliga lahti ja vala potti. Vispelda hoogsalt. Lase pudrul podiseda. Keeda, kuni saavutad meelepärase paksuse. Lisa maitse järgi kaneeli, mett või vahtrasiirupit. Mina lisasin vahtrasiirupit, seemneid ja kaneeli serveerides, aga kogu "kraami" võib ka pudru sisse segada.
Allikas: maitsed.delfi.ee
Kogus: neljale
1 lillkapsapea
400 ml kookospiima
1 muna
4 munavalget
Kaneel
Serveerimiseks: mett, marju, seemneid, pähkleid vms
Lõika lillkapsas tükkideks ning töötle see köögikombainis või blenderis "riisiks". Pane kogu peenestatud lillkapsas potti ning vala peale kookospiim. Lisa vajadusel vett, et mass oleks õhukese vedelikukihi all. Lülita pliit sisse keskmisele kuumusele. Löö 1 muna ja 4 munavalget kahvliga lahti ja vala potti. Vispelda hoogsalt. Lase pudrul podiseda. Keeda, kuni saavutad meelepärase paksuse. Lisa maitse järgi kaneeli, mett või vahtrasiirupit. Mina lisasin vahtrasiirupit, seemneid ja kaneeli serveerides, aga kogu "kraami" võib ka pudru sisse segada.
Allikas: maitsed.delfi.ee
Comments
Post a Comment