Olen nüüd proovinud linnulihaga peedi-, suvikõrvitsa- ja porgandikotlette. Kui panna need paremuse järgi järjestusse, siis esikoha saaksid peedikotletid, teise koha suvikõrvitsa omad ja viimaseks jäävad kahjuks porgandikotletid. Ma arvan, et viimaselt kohalt päästaks, kui lisada natuke ürte ja ehk ka sibulat.
200 g porgandit
400 g kalkunihakkliha
soola, pipart
Koori porgand ning riivi jämeda riivipoolega. Sega riivporgand hakklihaga ning maitsesta soola ja pipraga. Vormi märgade kätega hakklihasegust 6-7 suurt õhukest kotletti ning prae õliga piserdatud pannil keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldseks.
Allikas: www.kokkama.ee
200 g porgandit
400 g kalkunihakkliha
soola, pipart
Koori porgand ning riivi jämeda riivipoolega. Sega riivporgand hakklihaga ning maitsesta soola ja pipraga. Vormi märgade kätega hakklihasegust 6-7 suurt õhukest kotletti ning prae õliga piserdatud pannil keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldseks.
Allikas: www.kokkama.ee
Comments
Post a Comment