Vegetaarne rosolje kuuele.
4 peeti, koorega või kooritult keedetud
2 kartulit, koorega või kooritult keedetud
3 muna, kõvaks keedetud
1 õun, südamik eemaldatud, kooritud ja hakitud väikesteks tükkideks
3 hapukurki, väikesteks tükkideks hakitud
1 punane sibul, peeneks hakitud
1 sidruni mahl
500 g hapukoort
1-2 tl sinpeit
soola ja pipart
4 peeti, koorega või kooritult keedetud
2 kartulit, koorega või kooritult keedetud
3 muna, kõvaks keedetud
1 õun, südamik eemaldatud, kooritud ja hakitud väikesteks tükkideks
3 hapukurki, väikesteks tükkideks hakitud
1 punane sibul, peeneks hakitud
1 sidruni mahl
500 g hapukoort
1-2 tl sinpeit
soola ja pipart
- Kui keetsid koos koorega, siis koori jahtunud peet, lõika kuubikuteks ja tõsta suurde kaussi.
- Kui keetsid koos koorega, siis koori jahtunud kartulid, lõika kuubikuteks ja lisa peedile.
- Koori ja haki munad ning lisa kaussi.
- Lisa õun ja sibul.
- Lisa sidrunimahl, hapukoor ja sinep ning sega hästi läbi.
- Maitse salatit - kui see vajab natuke soolast ja haput juurde, siis lisa veidi hapukurkide soolvett.
- Maitsesta soola ja pipraga.
- Lase enne serveerimist vähemalt tund aega külmas seista.
Comments
Post a Comment