1 väike punane sibul, peeneks hakitud
60 ml õunaäädikat
soola
pipart
60 ml oliiviõli
650 g kartuleid
1 spl dijoni sinepit
2 suurt küüslauguküünt, pressitud
1/2 punast paprikat, kuubikuteks lõigatud
2 sellerivart, kuubikuteks lõigatud
1 1/2 spl kuivatatud majoraani
1/2 spl värsket tüümiani, hakitult
Retsept pärineb Marika Blossfeldti raamatust "Looduslik toit. Ehe ja tervendav".
60 ml õunaäädikat
soola
pipart
60 ml oliiviõli
650 g kartuleid
1 spl dijoni sinepit
2 suurt küüslauguküünt, pressitud
1/2 punast paprikat, kuubikuteks lõigatud
2 sellerivart, kuubikuteks lõigatud
1 1/2 spl kuivatatud majoraani
1/2 spl värsket tüümiani, hakitult
- Pane hakitud sibul sõelale. Aja natuke vett keema ja vala aeglaselt sibulale. Raputa vesi maha ja pane sibulad suurde kaussi.
- Lisa sibulale õunaäädikas, õli, sool ja pipar, sega ning jäta ootele.
- Keeda kartulid, viiluta. Lisa veel soojad kartuliviilud sibulale, lisa ka sinep ja küüslauk ning sega.
- Lisa paprika, seller ja ürdid ning sega uuesti. Vajadusel lisa veel soola ja pipart.
Retsept pärineb Marika Blossfeldti raamatust "Looduslik toit. Ehe ja tervendav".
Comments
Post a Comment