Jagan ühte imelihtsat retsepti, kuidas ise kodus Raffaellosid teha. Kommid on sama maitsvad kui polelettidel, kuid vabad valgest suhkrust ja säilitusainetest.
Siinsest kogusest saab umbes 15 pallikest.
Vaja läheb:
5 spl sulatatud kookosõli
1 tass kookoshelbeid + 4 spl kookoshelbeid pärast pallide katmiseks (1 tass = u 240 ml)
kooritud mandleid
2-3 spl mett, võib kasutada ka agaavisiirupit
1 tl vanilliekstrakti
Sega kookosõli helveste, mee ja vaniljega ning pane segu umbes 30 minutiks külmkappi seisma. Kui 30 minutit on möödas, siis pane 4 spl kookoshelbeid väiksesse kausikesse. Võta üks mandel ja umbes 1 tl segu ning veereta kätega segust pallike, mille keskele jääb mandel. Kasta pallike kookoshelvestega kaussi ning ongi esimene Raffaello valmis.
Kui segu ei hakka hästi kokku, siis võid lisada veel natuke kookosõli, et saada kleepuvam koostis.
Allikas: http://gourmandelle.com
Siinsest kogusest saab umbes 15 pallikest.
Vaja läheb:
5 spl sulatatud kookosõli
1 tass kookoshelbeid + 4 spl kookoshelbeid pärast pallide katmiseks (1 tass = u 240 ml)
kooritud mandleid
2-3 spl mett, võib kasutada ka agaavisiirupit
1 tl vanilliekstrakti
Sega kookosõli helveste, mee ja vaniljega ning pane segu umbes 30 minutiks külmkappi seisma. Kui 30 minutit on möödas, siis pane 4 spl kookoshelbeid väiksesse kausikesse. Võta üks mandel ja umbes 1 tl segu ning veereta kätega segust pallike, mille keskele jääb mandel. Kasta pallike kookoshelvestega kaussi ning ongi esimene Raffaello valmis.
Kui segu ei hakka hästi kokku, siis võid lisada veel natuke kookosõli, et saada kleepuvam koostis.
Comments
Post a Comment