1 keskmise suurusega lillkapsas
1 sibul
3 küüslauguküünt
3 varsselleri vart
1,2 dl seemneteta rosinaid
60 g seedermänniseemneid (asendasin seesamiseemnetega)
0,5 dl pitsaatsiapähkleid
0,5 dl hakitud Kreeka pähkleid
oliiviõli praadimiseks
sool ja pipar
Pane lillkapsas keema või auruta pehmeks. Samal ajal kui lillkapsas valmib, kuumuta pannil oliiviõli ja prae hakitud sibulat ja hakitud varssellerit 2-3 minutit. Lisa pressitud või hakitud küüslauguküüned pannile. Lisa rosinad ja seemned. Kuumuta 1-2 minutit veel. Lisa hakitud Kreeka pähkel ja tõsta pann tulelt. Kui lillkapsas on pehme, vala vesi ära ja vajuta kapsas kahvliga väikesteks tükkideks. Lisa lillkapsas pannile ning sega. Maitsesta soola ja pipraga.
Allikas: delfi.maitsed.ee
1 sibul
3 küüslauguküünt
3 varsselleri vart
1,2 dl seemneteta rosinaid
60 g seedermänniseemneid (asendasin seesamiseemnetega)
0,5 dl pitsaatsiapähkleid
0,5 dl hakitud Kreeka pähkleid
oliiviõli praadimiseks
sool ja pipar
Pane lillkapsas keema või auruta pehmeks. Samal ajal kui lillkapsas valmib, kuumuta pannil oliiviõli ja prae hakitud sibulat ja hakitud varssellerit 2-3 minutit. Lisa pressitud või hakitud küüslauguküüned pannile. Lisa rosinad ja seemned. Kuumuta 1-2 minutit veel. Lisa hakitud Kreeka pähkel ja tõsta pann tulelt. Kui lillkapsas on pehme, vala vesi ära ja vajuta kapsas kahvliga väikesteks tükkideks. Lisa lillkapsas pannile ning sega. Maitsesta soola ja pipraga.
Allikas: delfi.maitsed.ee
Comments
Post a Comment