Kogus: neljale
1-2 virsikut või nektariini
1-2 kurki
100 g lõhet (õrnsoola- või toorsuitsu)
Lõika lõhe õhukesteks viiludeks. Poolita virsik või nektariin. Eemalda kivi ja lõika mõlemad poolikud neljaks. Lõika kurk 4-5 cm juppideks. Jupid omakorda neljaks. Mässi lõheviilud ümber virsikulõikude ja kurgikangide.
Retsept: Ardi Ravalepik
1-2 virsikut või nektariini
1-2 kurki
100 g lõhet (õrnsoola- või toorsuitsu)
Lõika lõhe õhukesteks viiludeks. Poolita virsik või nektariin. Eemalda kivi ja lõika mõlemad poolikud neljaks. Lõika kurk 4-5 cm juppideks. Jupid omakorda neljaks. Mässi lõheviilud ümber virsikulõikude ja kurgikangide.
Retsept: Ardi Ravalepik
Comments
Post a Comment