Tuesday, August 30, 2016

Pardisalat

Pardifilee on juba mõnda aega olnud üks mu lemmikuid, kuid ise ma seda veel teinud ei olnud. Nüüd siis võtsin selle kätte ja valmis sai selline salat. Pardi küpsetamisjuhised pärinevad Ardi Ravalepikult. 

Pardisalati jaoks läheb vaja:
250g pardifileed
2 avokaadot
viigimarju (kui on saada)
mõned maasikad (kui on saada)
kirsstomatid
brokoli
Rooma salat või muid erinevaid salatilehti
oliiviõli
sidrunimahla
soola ja pipart

1. Maitsesta pardifilee soola ja pipraga, pruunista pannil ning tõsta seejärel ahju 190 kraadi juurde 10 minutiks küpsema. Lase pärast küpsemist 5-10 minutit rahulikult seal seista. Võid filee tükkideks lõigata enne praadimist - nii saab well done küpsusastme, aga kui soovid medium astet, siis pane terve filee ahju ja pärast lõika tükkideks.

2. Haki ülejäänud komponendid ja aseta kaussi. Pressi hulka natuke sidrunimahla ning paar lusikatäit oliiviõli. Näpuotsaga pane ka soola ja pipart. Sega ning lisa ka pardifilee ning ongi valmis.

Härra lõikab parti ja kiisu ootab oma osa :) 

No comments:

Post a Comment