Wednesday, August 10, 2016

Veiserullid

4-8 veiselihalõiku (oleneb mitu sööjat on)
6-8 ploomi (oleneb ploomide suurusest)
1-2 õuna  (oleneb suurusest)
1 tšillipipar
oliivõli

  • Tao lihahaamriga veiselihalõigud õhukeseks. 
  • Eemalda ploomidelt kivid ja viiluta. Riivi õunad. Haki tšilli peeneks. 
  • Kata lihaviilud riivitud õunaga ning raputa peale peeneks hakitud tšillipipar. Sinna peale lao ka ploomiviilud. 
  • Keera liha koos täidisega rulli ning kinnita hambaorgiga. 
  • Pruunista rullid kuumal pannil igast küljest. 
  • Keera rullid fooliumi sisse ning pane 200-kraadisesse ahju umbes üheks tunniks küpsema.

Õuna ja ploome jäi ülegi.
 Üldiselt veiseliha minu lemmik ei ole, sest see on üpriski nätske ja puine. Imestasin, et soola ja pipart ei olegi vaja panna, kuid ploom ja tšilli andis lihale piisavalt maitset. Küll aga mulle nii väga ei meeldinud, et teist korda teeks.

Retsept: Ardi Ravalepik

No comments:

Post a Comment