See on üks imelihtne koogiretsept, mis meenutab kohupiimakooki, kuigi kohupiimast on koostisosad üpriski kaugel. Kook jääb pehme - sellest ka sarnasus kohupiimaga. Maitse on pisut hapukas, seega sobib ka neile, kes magusat eriti ei armasta. Mulle isiklikult see kook eriti ei maitsenud - just selle hapususe pärast. Kontsistentsilt on väga hea.
Põhi:
3 dl mandlijahu
2 tl vedelat mett
50 g võid
Täidis:
2 dl apelsinimahla (pressitud apelsinidest)
1 dl sidrunimahla (pressitud sidrunist)
4 muna
75 g vedelat mett
Näpi mandlijahu, mesi ja või kätega ühtlaseks tainaks. Suru mass koogivormi (26 x 18 cm) põhjale. Täidise valmista miseks mikserda kõik komponendid ühtlaseks ja vala segu vormi. Küpseta 175 kraadi juures umbes 35 minutit.
Retsept pärineb raamatust "Paleo. Patuvabad magustoidud ja koogid".
Põhi:
3 dl mandlijahu
2 tl vedelat mett
50 g võid
Täidis:
2 dl apelsinimahla (pressitud apelsinidest)
1 dl sidrunimahla (pressitud sidrunist)
4 muna
75 g vedelat mett
Näpi mandlijahu, mesi ja või kätega ühtlaseks tainaks. Suru mass koogivormi (26 x 18 cm) põhjale. Täidise valmista miseks mikserda kõik komponendid ühtlaseks ja vala segu vormi. Küpseta 175 kraadi juures umbes 35 minutit.
Retsept pärineb raamatust "Paleo. Patuvabad magustoidud ja koogid".
Comments
Post a Comment