Otsisin eile õhtul midagi kiiret, mida täna hommikusöögiks valmistada. Leidsin Ardi Ravalepiku paleo-toitumise raamatust sellise huvitava lehekülje, millel oli kirjas banaan peekonis. Kuna valmistamine on lihtne, siis läks see ka loosi. Üldiselt on peekonil tõesti omadus kõik komponendid paremaks teha, aga banaan küll peekoniga minu meelest ei sobi. Eks see ole jällegi maitse küsimus, kuidas kellelegi? Küll aga soovitas raamat veel proovida ploomi peekonis, õuna peekonis jne. Ma piirdusin esialgu ainult banaaniga.
Kasutasin viis peekoniviilu ja kaks banaani. Lõikasin banaanid väiksemateks ning iga banaanijupi keerasin peekoniviilu sisse. Panin 180-kraadisesse ahju umbes 20 minutiks. Peale raputasin porruviile.
Kasutasin viis peekoniviilu ja kaks banaani. Lõikasin banaanid väiksemateks ning iga banaanijupi keerasin peekoniviilu sisse. Panin 180-kraadisesse ahju umbes 20 minutiks. Peale raputasin porruviile.
Comments
Post a Comment