Need peaksid olema homemade Raffaellod, aga mina ristisin need kommid datli-kookoskommideks, sest minu meelest ei ole neil raffaelloga midagi ühist. Pigem nimetaks seda lausa datlikommiks, sest dattel domineerib. Seega, kui soovid magusamaid komme, siis datli-kookoskommid on selleks hea valik. Isiklikult meeldisid mulle Raffaellod rohkem. Raffaellode juhis asub SIIN.
Püreesta kookoshelbed ja pähklid võiseks massiks. Lisa kookoskreem ja püreesta kõik ühtlaseks. Seejärel sega lusikaga juurde mesi (maitse järgi, olenevalt sellest, kui magusaid komme soovid). Vormi käte vahel pisikesed pallid ja veereta kohe kookoshelvestes. Hoia serveerimiseni külmkapis.
Allikas: Ragne Värk "Paleo. Patuvabad magustoidud ja koogid"
200 g kuivatatud datleid
200 g kookoshelbeid (lisaks veel
kookoshelbeid, kus sees komme
veeretada)
50 g India pähkleid
4 sl kookoskreemi
2–4 tl vedelamat mett
200 g kookoshelbeid (lisaks veel
kookoshelbeid, kus sees komme
veeretada)
50 g India pähkleid
4 sl kookoskreemi
2–4 tl vedelamat mett
Püreesta kookoshelbed ja pähklid võiseks massiks. Lisa kookoskreem ja püreesta kõik ühtlaseks. Seejärel sega lusikaga juurde mesi (maitse järgi, olenevalt sellest, kui magusaid komme soovid). Vormi käte vahel pisikesed pallid ja veereta kohe kookoshelvestes. Hoia serveerimiseni külmkapis.
Allikas: Ragne Värk "Paleo. Patuvabad magustoidud ja koogid"
Comments
Post a Comment