Kanafilee peekoni ja aedviljadega

2 kanafileed
4 peekoniviilu
5 salveilehte
1 pastinaak
1 kaalikas
2 porgandit
oliiviõli
värske tüümian
sool ja pipar
  • Pane ahi 180 kraadi juurde sooja. Koori aedviljad. Lõika pastinaak, porgand ja kaalikas kuubikuteks. Pane need kaussi ja jäta ootele.
  • Lõika kanafilee ristipidi pooleks, et tekiks ühest fileest  kaks õhemat steiki. Kuumuta keskmise kuumusega pannil õli ja prae selles salveilehti. Raputa kanafileele soola ja pipart ning prae salveiõlis mõlemalt poolt. 
  • Pane praetud kanafilee ahjuvormi. Aseta iga fileetüki peale peekoniviil. 
  • Sega kausis aedviljad 2-3 spl oliiviõli ja peotäie hakitud tüümianiga. Lisa aedviljad ahjuvormi. Raputa aedviljadele natuke soola ja pipart. 
  • Küpseta ahjus 30 minutit.

Comments