Kanafilee-peekonirull

Kogus: 8 tk

4 kanafileed
8 peekoniviilu
1 porgand
1 sibul
oliiviõli
pipar
sool
meelepäraseid ürte, nt tüümian, basiilik, petersell

Pane ahi 200 kraadi juurde sooja. Lõika kanafileed pikuti 2-3 ribaks. Määri fileed õli, pipra, soola ja meelepäraste ürtidega. Tõmba juurviljakoorija või juustunoaga (saab hakkama ka tavalise noaga) porgandist pikad laastud ja aseta fileele. Lõika sibul viiludeks ja aseta samuti kanafilee peale. Mässi peekoniviil ümber kana ja kinnita hambatikuga. Küpseta 200 kraadi juures 15-20 minutit.

Soovitan valida einepeekoni, mis on pikem ja laiem, siis on mugavam rulle tekitada.

Mulle meeldisid need kana-peekonirullid väga, teen teinekordki. :)

Retsept: Ardi Ravalepik

Comments