Taaskord proovisin ühte Ragne Värgi loomingut. Kook on päris magus, seega korraga saab seda vähe süüa, kuid see-eest maitseb kook ülihästi. Valmistamine on lihtne ja kiire, ainult söömisega peab ootama, sest see peab külmikus tahenema oma 15 tundi (üle öö). Kook on kreemjas ja õhuline - justkui üks kohev pilveke!
Põhi:
250 g kakaoküpsiseid (kasutasin Selga omi)
75 g sulatatud võid
Kate:
400 g kohupiimapastat
300 g valget šokolaadi
200 ml vahukoort
külmutatud maasikaid
Serveerides võib peale raputada kakaod.
1. Sega purustatud küpsised ja sulatatud või ning suru segu lahtikäiva koogivormi põhja (kasutasin 22 cm läbimõõduga koogivormi). Sulata valge šokolaad vesivannil. Vahusta vahukoor, sega juurde kohupiim ja vesivannil sulatatud šokolaad.
2. Pane külmutatud maasikad küpsisepõhjale. Sellee peale vala šokolaadi-kohupiimasegu. Pane külmkappi tahenema soovitavalt ööpäevaks.
Põhi:
250 g kakaoküpsiseid (kasutasin Selga omi)
75 g sulatatud võid
Kate:
400 g kohupiimapastat
300 g valget šokolaadi
200 ml vahukoort
külmutatud maasikaid
Serveerides võib peale raputada kakaod.
1. Sega purustatud küpsised ja sulatatud või ning suru segu lahtikäiva koogivormi põhja (kasutasin 22 cm läbimõõduga koogivormi). Sulata valge šokolaad vesivannil. Vahusta vahukoor, sega juurde kohupiim ja vesivannil sulatatud šokolaad.
2. Pane külmutatud maasikad küpsisepõhjale. Sellee peale vala šokolaadi-kohupiimasegu. Pane külmkappi tahenema soovitavalt ööpäevaks.
Comments
Post a Comment