Maroko kana

2 kanafileed (lõigatud kuubikuteks)
paprikapulber
kaneel
pipar
Cayenne'i pipar
kookosrasv
1 sibul (lõigatud sektoriteks9
1 punane paprika (hakitud suuremateks tükkideks)
3 küüslauguküünt
1 tass kivideta Kalamata oliive (võib kasutada ka muid oliive)
1 peotäis rosinaid
1 tass vett
soola
1 peotäis hakitud peterselli

  • Masseeri kanatükke vürtsidega. Panin kõike natuke lusikaotsaga. 
  • Pruunista kanatükid kookosrasvas ja seejärel pane need kõrvale. 
  • Kuumuta sibul, paprika ja küüslauk kookosrasvas.
  • Lisa oliivid, rosinad ja vesi ning hauta 5 minutit.
  • Tõsta kanatükid tagasi ja hauta veel 2 minutit. 
  • Vahetult enne serveerimist lisa soola ja värske petersell. 
Serveeri riisi, bulguri (purustatud nisuterad) või köögiviljadega.

Retsept pärineb Marika Blossfeldti raamatust "Looduslik toit. Ehe ja tervendav". 

Comments