2 kanafileed (lõigatud kuubikuteks)
paprikapulber
kaneel
pipar
Cayenne'i pipar
kookosrasv
1 sibul (lõigatud sektoriteks9
1 punane paprika (hakitud suuremateks tükkideks)
3 küüslauguküünt
1 tass kivideta Kalamata oliive (võib kasutada ka muid oliive)
1 peotäis rosinaid
1 tass vett
soola
1 peotäis hakitud peterselli
Retsept pärineb Marika Blossfeldti raamatust "Looduslik toit. Ehe ja tervendav".
paprikapulber
kaneel
pipar
Cayenne'i pipar
kookosrasv
1 sibul (lõigatud sektoriteks9
1 punane paprika (hakitud suuremateks tükkideks)
3 küüslauguküünt
1 tass kivideta Kalamata oliive (võib kasutada ka muid oliive)
1 peotäis rosinaid
1 tass vett
soola
1 peotäis hakitud peterselli
- Masseeri kanatükke vürtsidega. Panin kõike natuke lusikaotsaga.
- Pruunista kanatükid kookosrasvas ja seejärel pane need kõrvale.
- Kuumuta sibul, paprika ja küüslauk kookosrasvas.
- Lisa oliivid, rosinad ja vesi ning hauta 5 minutit.
- Tõsta kanatükid tagasi ja hauta veel 2 minutit.
- Vahetult enne serveerimist lisa soola ja värske petersell.
Retsept pärineb Marika Blossfeldti raamatust "Looduslik toit. Ehe ja tervendav".
Comments
Post a Comment