4 kartulit
1 sibul
4 küüslauguküünt
0,5 dl hakitud basiilikut (värske)
50 g võid
1 tl soola
0,5 tl musta pipart
soovi korral juustu
Pese kartulid ja lõika õhukesteks viiludeks. Pane suurele fooliumitükile ning puista peale soola ja pipart. Kata hakitud sibula, küüslaugu ja basiilikuga. Kõige peale aseta väikesed võitükid. Vormi tihedaks pakikeseks ning grilli ahjus vastaval režiimil 20-40 minutit, sõltuvalt kartuliviilude paksusest. Keera pakike poole grillimise pealt ümber, et kartul küpseks ja maitsestuks ühtlaselt.
Fooliumi sees jäid kartulid justkui keedukartulid, lõpus tegin fooliumi lahti, et kartulid ka krõbedamaks muutuksid.
1 sibul
4 küüslauguküünt
0,5 dl hakitud basiilikut (värske)
50 g võid
1 tl soola
0,5 tl musta pipart
soovi korral juustu
Pese kartulid ja lõika õhukesteks viiludeks. Pane suurele fooliumitükile ning puista peale soola ja pipart. Kata hakitud sibula, küüslaugu ja basiilikuga. Kõige peale aseta väikesed võitükid. Vormi tihedaks pakikeseks ning grilli ahjus vastaval režiimil 20-40 minutit, sõltuvalt kartuliviilude paksusest. Keera pakike poole grillimise pealt ümber, et kartul küpseks ja maitsestuks ühtlaselt.
Fooliumi sees jäid kartulid justkui keedukartulid, lõpus tegin fooliumi lahti, et kartulid ka krõbedamaks muutuksid.
Vasakul ilma juustuta ja paremal juustuga |
Comments
Post a Comment