See on kiire ja lihtne retsept, mis on algselt pärit New Yorgist. Minu kätte jõudis see läbi Marika Blossfeldti raamatu "Tervislik toit. Ehe ja tervendav".
Serveerida tuleks seda, nt riisi või kinoaga, aga mina miksisin seda pastaga.
240 ml punaseid läätsi, loputatud
480 ml vett
240 ml kooritud ja kuubikuteks lõigatud pudelkõrvitsat
soola ja pipart
rohelist sibulat
peotäis hakitud peterselli
Serveerida tuleks seda, nt riisi või kinoaga, aga mina miksisin seda pastaga.
240 ml punaseid läätsi, loputatud
480 ml vett
240 ml kooritud ja kuubikuteks lõigatud pudelkõrvitsat
soola ja pipart
rohelist sibulat
peotäis hakitud peterselli
- Pane vesi ja pestud läätsed potti ning aja vesi keema. Koori vahtu ka aeg-ajalt.
- Viie minuti pärast lisa kõrvitsatükid ja keeda 10 minutit vaiksel tulel edasi.
- Sega vahetevahel ja kui vaja, lisa keeva vett juurde.
- Lisa soola ja pipart maitse järgi.
- Kui läätsed ja kõrvits on pehmed, lisa sibul (nii palju kui meeldib) ja petersell.
- Sega läbi.
Comments
Post a Comment