Friday, May 12, 2017

Röstitud muskaatkõrvitsasupp

1 muskaat- või pudelkõrvits
2 suurt sibulat
2 küüslauguküünt
1/2 tl Cayenne pipart
1/2 tl kurkumi
1/2 tl köömneid
1 liiter köögiviljapuljongit (Food Studio vedel puljong)
2 spl pähklivõid
serveerimiseks kõrvitsaseemneid

1 tass= 236 ml



Lõika kõrvits pooleks, eemalda seemned ja pane 230 kraadisesse ahju. Lase kõrvitsal ahjus olla tund aega. Kui tund on möödas, võta kõrvits ja kraabi lusikaga sisu välja. Koori ning haki sibulad ja küüslaugud. Pane potti veerand klaasi vett ning prae sibulat ja küüslauku 5 minutit poti põhjas. Lisa nüüd ülejäänud ained ja hauta umbes 5 minutit. Seejärel blenderda püreeks ja ongi valmis.


Supp oli söödav, aga midagi oleks justkui puudu. Soola panin ka natuke, aga siiski oli maitses miskit puudu. Muidu ok, aga nii hea ei olnud, seega teist korda ei teeks.

No comments:

Post a Comment